Ser Fantastisk Ut: Råd Om Å Kjøpe Ditt Neste Smykke

En klokke er absolutt det mest nyttige smykke noen noen gang vil ha på seg. Heldigvis er klokker tilgjengelig for menn og kvinner, i et bredt utvalg av stiler som passer inn i ethvert budsjett. Noen klokker har arvestykke som kan overføres fra generasjon til generasjon, mens andre er perfekte for bruk under vann.

Lagre noen av de mest skjøre smykkene dine til spesielle anledninger. Noen skjøre steiner som opal og peridot skal bare brukes til spesielle arrangementer og deretter lagres forsiktig til neste anledning. Dette kan virke irriterende siden du vil være i stand til å ha på deg de beste delene, men det kan forlenge levetiden hvis du unngår å utsette dem for å skade for ofte.

Forsikre deg om at du kan oppbevare smykkene dine på ett sted slik at de ikke blir skadet. Vurder å delegere hvert stykke til sitt eget hvilested ved å bruke rombokser og lagringsenheter. Smykker skal ikke klumpes sammen i en haug. Dette kan skade skjøre, delikate smykker, og halskjeder kan bli veldig flokete i andre smykkestykker.

Hvis du ser en ring som hevder å være diamant og har en sølvfarget innstilling, vær veldig forsiktig. Diamanter er bare profesjonelt satt i hvitt gull, gult gull eller platina. Svært sjelden og stort sett aldri vil du se en diamantring satt i sterlingsølv. Det er noen få sjeldne tilfeller med noen få diamanterfliser av lav grad satt i sølv, men vanligvis vil dette ikke skje. Hvis du ser en smykkebutikk med denne praksisen, selger de vanligvis zirkonia og hevder dem som diamanter.

Når du ser på å kjøpe noen form for smykker, det være seg kostyme eller vintage, er det viktig å huske at bare fordi et stykke kan være signert, betyr det ikke nødvendigvis at det er mer verdifullt. Noen smykkeskapere signerer hvert stykke de lager, noe som reduserer verdien av et signert stykke dramatisk.

Sørg alltid for at du kjøper smykker etter at du er utdannet i faget. For eksempel, ikke gå for å kjøpe en diamant uten å først utdanne deg om detaljene til diamanter. En forhandler kan prøve å selge deg noe som ikke er verdt hans pris, basert på din uvitenhet. Hvis du er godt informert, kan du ikke bli hoodwinked.

For å hjelpe smykker med å opprettholde sin maksimale verdi, bør du sikte på å holde dem i en uberørt tilstand. Ikke bare vil det se bedre ut for deg, men det vil også hente en høyere pris hvis du noen gang bestemmer deg for å selge den. Halvårlige turer til smykker for regelmessige rengjøringer vil bidra til å oppnå dette.

Når du kjøper smykker som er unike, bør du vurdere å prøve å kjøpe så mye av et komplett sett du kan. Med unike brikker kan det være vanskelig å finne andre smykker som er komplementære. Å kjøpe et komplett sett med unike smykker gjør det også enkelt å gi hver del av settet som en egen gave over tid.

Legg til eleganse, mote eller enkelhet i garderoben din med en klokke som passer til din personlighet. Et enkelt, svart bånd med et opaliserende ansikt er konservativt, sofistikert og lett å se. Et dristig metallisk klokke, omgitt av diamanter, gir luksus til ethvert antrekk. Hvis du liker å følge den siste trenden, velger du et fasjonabelt klokkeslett, laget av den hotteste designeren.

http://soljebunad.com