De Profesjonelle Deler Sine Smykkerhemmeligheter

Gode ​​smykker kan få øynene dine til å skille seg ut. Flotte smykker kan legemliggjøre følelsene dine og bli et symbol for forholdet ditt til noen. Etter å ha lest disse tipsene, vil du kunne velge fantastiske smykker og kjenne igjen gode priser. Du vil også få en bedre ide om hva din betydningsfulle andre kan ha glede av. Besøk Gullsmed Sando for å velge fantastiske tradisjonelle smykker.

Neste gang du ser på å kjøpe et smykke, kan det være lurt å vurdere et «out-of-the-box» sted å handle. Mange hjemmebaserte sminkeselskaper sprer vingene og når ut til en ny forbrukerbase ved å selge smykker så vel som sminke. Prisene er vanligvis rimelige, og varene sendes raskt. Så neste gang du ønsker å kjøpe noen nye smykker, sjekk ut din favoritt sminke rep.

For å holde ringene dine ikke overveldende på hendene dine, bruk aldri mer enn to på samme finger. Ringer kan lett se overdreven ut, og til og med en serie tynnere ringer kan se overveldende ut. Hvis du har på deg en overdimensjonert ring, er det best å bruke bare noen få andre ringer sammen med den.

Forsikre deg om at du rengjør smykkene dine med jevne mellomrom. Selv om det kanskje ikke virker viktig, tar du risikoen for å få hudirritasjoner når du ikke rengjør smykkene dine. Dette er fordi skitne smykker kan holde bakterier og bakterier i seg. Rengjøring av smykker vil også få det til å se helt nytt ut, selv om det er gammelt.

For å lage en slankere kroppssilhouette med smykker, velg stykker som dingler. Hengende brikker er umiddelbart iøynefallende, og vil skape en illusjon av et lengre, slankere utseende. Fokuser spesielt på området du vil slanke deg. For å få et slankere ansikt, prøv å dingle øreringer. Et langt halskjede med en dinglende sjarm kan gjøre at den øvre halvdelen av kroppen din ser mye tynnere ut.

Ta steiner i betraktning når du skal kjøpe nye smykker. Den rette steinen vil forbedre hudtonen din og uttale seg om din personlighet. Nøytrale farger er veldig allsidige, siden de passer godt til ethvert antrekk. Ikke kjøp noe du ikke kan bruke.

Når du skal kjøpe et nytt smykke, må du gi deg et strengt budsjett. Det kan være ekstremt enkelt å bruke for mye på et fantastisk stykke skinnende smykker. Det blir mye vanskeligere å nyte senere hvis du ikke holder deg til dine egne budsjettmål.

For å legge til den perfekte mengden stil til ethvert antrekk, bare legg til ett smykke. Enten det er en stor ring, noen dristige øreringer, et tykt armbånd eller et tykt halskjede, vil det å legge et utsagnsstykke til ethvert antrekk ikke bare bringe det utenom det vanlige, men også gjøre det til mer «deg». Videre er et utsagnstykke sikkert en flott samtalestarter til enhver anledning.

Smykker er komplekse, og bare gullsmeder vet alt om det. Det kan ikke være en dårlig idé å be om råd i en smykkebutikk hvis disse tipsene ikke er nok. Du vet nok til å gjenkjenne forskjellige materialer og velge noe som formidler det du vil at gaven din skal si.